Join the Ashes of Creation MMORPG
(Register or log in to remove advertisements - why ads?)

Bethesda.net_Launcher not working


Started by Nilevle
Post #145502
Member

Likes Given: 0
Likes Received: 0
Faction & Race:
Not Set
So I got my key yesterday night, I redeemed my code and downloaded the client and then proceeded to install the files that came with it. Afterwards I tried to open the launcher to get it to patch and whatnot, but it didn't do anything. I tried for around 4 hours and today I have tried to solve this for a few hours as well. I already sent an email asking for any solution yesterday, no answer yet. I have searched online and could only find links to questions where the person asking could open up their launcher and it also often had to do with errors of different kinds, which I was not getting. I also checked if Automatic configuration Script and Proxy Server are disabled, and they are.

This is exactly what happens when I try to open up the launcher.

1. When I try to open it normally or as an administrator it does nothing except for popping up in the Task Manager where it stays for a while then disappears.

2. When I try to open it as an administrator in compatibility for Windows 7, it sometimes comes up in the lower bar on the screen (forgot what it's called) and not actually opening as a window, then it disappears. There have been 3 times where it has opened up as a window saying (I don't remember exactly) ''patching launcher''. The first time it opened up as a window then disappeared within a second, the other two times it disappears after finishing the loading bar. After the window disappears it stays in the Task Manager a while then disappears. I have tried to open it as administrator or normally in all the compatibility choices available Windows Vista, 7, 95, 98, XP (I don't know if it makes a difference, but I'm desperate over here).

So no errors. The only reaction I get from the launcher is when I open it in compatibility for Windows 7. I'm also on Windows 8 if that helps, Windows 8.1 (fuck me for actually updating to 8.1)

Like I said I have searched for a solution without finding anything. If anyone can help me I would really appreciate it. This feels like the sort of thing that could be easily fixed but I'm too stupid to find it. Sorry for if I spelled anything wrong, I'm Swedish and tired.
Anyway, thank you for reading this and have a great day or night, even if you can't help.
This post was last modified: February 10th 2014, 10:44 PM by Nilevle
Like this post Reply
Post #145509
Member

Likes Given: 57
Likes Received: 274
Faction & Race:
Aldmeri Dominion
Khajiit
The Help & Feedback forum is for help and feedback about the TESOF website, not the elder scrolls online game. Best bet is to continue to try and get in touch with ZOS.


Master Pie-Man
Anointed Registar of the Headless Chicken

Do'Rakk the Brawler Backstory & Biography
Like this post Reply
Post #145523
Member

Likes Given: 0
Likes Received: 0
Faction & Race:
Not Set
(February 10th 2014, 10:48 PM)DoRakk Wrote: The Help & Feedback forum is for help and feedback about the TESOF website, not the elder scrolls online game. Best bet is to continue to try and get in touch with ZOS.

Ah, sorry. I didn't realise that. You get kind of embarrassed when you make a mistake like this. I've been up all night so I'm not really the brightest guy right now.
I guess I'll have to wait for an answer from that email I sent.

Thank you for telling me, now I'll know in the future.
Like this post Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)
(Register or log in to remove advertisements - why ads?)


This fan site is not affiliated with ZeniMax Media Inc. or any of its subsidiaries. Including, but not limited to, Bethesda Game Studios and ZeniMax Online Studios.
The Elder Scrolls® images © ZeniMax Media Inc. / Forum content © TESOF.com